Den direkte køretøjsplejetjeneste.

OBI+Care er en tjeneste der er designet til at give de nødvendige værktøjer og metoder til at være proaktiv i kommunikationen med dine kunder.

  TRYGHED & SIKKERHED

  Modtag realtids-advarsler & -notifikationer i forbindelse med problemer med køretøjer som din forretning opererer eller understøtter. Hav fuld adgang til køretøjsdiagnostik-software, der giver forklaringer, som er lette at forstå og handle på.

  LETTE OG SIMPLE NOTIFIKATIONER

  Du har muligheden for at vælge kanalerne der er mest belejlige for dig, når det kommer til at modtage advarsler & notifikationer. Om det så er på e-mail, SMS-beskeder eller Twitter. Vær proaktiv og hav adgang til denne betydningsfulde data fra en brugervenlig webapplikation.

  FORRETNINGSINTEGRATION

  Hold historisk datalog for enhver af køretøjerne du opererer og understøtter. Eksportér det senere og giv det til dine kunder sammen med enhver anden dokumentation de ønsker, så du kan øge kundetilfredsheden og -oplevelsen.

  PROAKTIV OPFØRSEL

  Vær proaktiv i din kommunikation med kunderne og hav alle fakta tilgængelige foran dig. Dette vil give dig chancen for at notificere kunder om problemer med deres køretøjer, selv når de ikke engang selv er blevet klar over problemet. Vær klar til at planlægge tid til tjeneste på pletten.

  Sager

  communication

  FORBEDR KOMMUNIKATIONEN

  Slut med at spørge hvilken farve der lyser på instrumentbrættet i kundens køretøj. Kend problemer før kunden ringer til dig, hav alle fakta foran dig med det samme & træf velinformerede beslutninger.
  batterylevel

  LAVT BATTERI

  Bliv notificeret når batteriet på en kundes køretøj når et kritisk niveau. Vær proaktiv i at undgå en uønsket situation for en kunde.
  log

  ESERVICE LOGBOG

  Hold styr på den udførte tjeneste for en kunde og eksportér denne historik-data for et køretøj når du forbereder forskellige dokumenter. Derudover, hav det altid som backup i tilfælde af at kunden mister disse dokumenter.
  predict

  FORUDSIGENDE VEDLIGEHOLDELSE

  Den avancerede software, du modtager som del af tjenesten, vil være i stand til at genkende mønstre så snart tilstrækkelig data om et køretøj er blevet indsamlet. Derfra kan vi forudsige potentielle defekter eller behov for vedligeholdelse til en vis grad, og du vil være i stand til at handle på den information.

  Tjek vores Brugermanual, hvis du vil vide mere omkring hvordan man interagerer med VEHICLE CARE.