obi+fleet-page

Den avancerede flåde-monitorering

OBI+Fleet hjælper dig med at styre din flåde ved at samle værdifulde data til køretøjerne, chaufførerne og sammenhængen.

  KØRETØJSSPORING

  Hav et realtidsoverblik over din flåde på ethvert punkt, på enhver enhed. Med muligheden for at lave en virtuel geografisk grænse, muliggør det for vores software at udløse en respons når et køretøj ankommer eller forlader et bestemt geografisk område.

  FLÅDE-OPTIMERING

  Gennemsnitlig brændstofforbrug, CO2udlednings-sporing, udgift-sporing og tonsvis af andre flådestatistikker er tilgængelige med denne tjeneste. Det er tid til at udnytte data der betyder noget, til at reducere din flådes udgifter.

  TRYGHED & SIKKERHED

  Modtag avancerede tidsindstillede advarsler & notifikationer i forbindelse med problemer med dine køretøjer for at undgå større udgifter eller ulykker grundet defekter. Detektér lange køretider for at undgå træthed.

  DATA-INTEGRATION

  Vores tjeneste kører på en hvilken som helst enhed og den er udviklet med brugeren i fokus. Du kan imidlertid vælge at have data integreret til at passe dine forretningsprocesser og arbejdsmetoder, eller eksportere data på en simpel og hurtig måde når du skal forberede en rapport.

  Sager

  milage1

  KILOMETERTALSSPORING

  Spor kilometertallet når der leases eller lejes et køretøj ud og modtag tidsindstillede notifikationer for overskredne kilometertalsgrænser baseret på for-definerede betingelser.
  maintenance2

  UP-TO-DATE VEDLIGEHOLDELSE

  Modtag advarsler fra den avancerede køretøjsdiagnostiksoftware, der er en del af OBI+Fleet, som kan opdage fejl og mangler så snart de opsamles. Slut med at vente med at gå til mekanikeren før du kan spotte et alvorligt problem.
  unath

  UAUTORISERET MOBILITET

  Forhindr uautoriseret brug af køretøjet i lande eller regioner hvor et køretøj ikke er tilladt adgang. Dette giver dig beviser på sådan aktivitet og muligheden for at handle hurtigt når det er nødvendigt.
  triplog

  TUR-LOG

  Automatiseret data-indgang for ture lavet med et specifikt køretøj og muligheden for at eksportere loggen igennem simple metoder. Perfekt til at forberede rapporter til forskellige autoriteter der ønsker sådanne logs.