obi logo blue small

Den livreddende tjeneste for chauffører.

OBI+Well-being fokuserer på vigtigheden af nødstilfælde-kommunikation og muligheden for at handle i tide.

  HURTIG NØDSTIDFÆLDE-SVARTID

  Vi sigter imod at dække alle krav for at generere et nødopkald automatisk via aktiveringen af indbyggede sensorer i vores produkt, ved at holde tæt opmærksomhed på eCall-infrastrukturen, der på nuværende tidspunkt er under udvikling i Europa.

  TRYGHED & SIKKERHED

  Vores produkt sender automatisk et minimums-set af data direkte til Public Safety Answering Point (PSAP), og notificerer dermed autoriteterne. På denne måde når værdifuld information frem til nødstilfælde-respondenten så hurtigt som muligt.

  AVANCERET ANALYSE

  Vi er i stand til at holde al data om et køretøj og dets brug i en – af dig – specificeret tidsperiode, for at have komplet historisk overblik i tilfælde af at uønskede omstændigheder opstår. Tænk på det som en black box for køretøjer, men lagret i skyen.

  FORRETNINGS-INTEGRATION

  Integrér dataet direkte til eksisterende systemer og applikationer som din forretning allerede benytter sig af. Vi har forudset mulighederne for integration, men vores support-team er også klar til at give dig al den nødvendige assistance.

  Sager

  sos

  SOS-AUTOMATISERET SIGNAL

  At have muligheden for eCall vil redde liv og formindske den sociale byrde af trafikuheld. Tjenesten vil forbedre notifikationen af sådanne ulykker, fremskynde nødtjenestesvaret og behandle de resulterende problemer for dræbte, kvæstede og trafikstrømme.
  blackbox

  KØRETØJS-BLACK BOX

  Al data om køretøjet og sammenhængen lagret i skyen, har potentialet til at kunne bruges i tilfælde hvor der er for mange ukendte. Bare et referencepunkt der ikke har været tilgængelig før nu.
  crashanalysis

  SAMMENSTØDSANALYSE

  Data-point specifikt opsamlet til formålet at analysere dataet i tilfælde af sammenstød. Dette kan udfylde de ukendte faktorer i bestemte sager med uklare omstændigheder.
  predict

  FORUDSIGENDE VEDLIGEHOLDELSE

  Den avancerede software, du modtager som del af tjenesten, vil være i stand til at genkende mønstre så snart tilstrækkelig data om et køretøj er blevet indsamlet. Derfra kan vi forudsige potentielle defekter eller behov for vedligeholdelse til en vis grad, og du vil være i stand til at handle på den information.